
در بیست و سومین شماره از «خط ویژه» می خوانید
سرانه مصرف شکر در ایران ۴۸ درصد از این شاخص در دنیا بیشتر است و مصرف بالای این کالا علاوه بر ایجاد فشار ارزی برای واردات به افزایش هزینه بخش درمان کشور بواسطه ایجاد بیماریهای مختلف ختم میشود.
۳۰ درصد از شکر کشور در استان خوزستان تولید شده و برای تولید این میزان شکر سالانه ۳.۸ میلیارد متر مکعب آب معادل ۳.۵ برابر آب مورد نیاز همه صنایع کشور مصرف میشود.
مزارع نیشکر در هر سال ۲.۵ میلیارد متر مکعب پساب خود را بدون هیچ بازچرخانی و تصفیه به رودها روانه میکنند و از این محل، سالانه ۷.۹ میلیون تن منابع آلودگی وارد کارون شده و اکوسیستم پایین دست را تحت تاثیر قرار میدهد.
برای دانلود کلیک کنید